Trhaná vepřová paštika, 160 g

Neohodnoceno
 
 

Trhané vepřové maso (nebo také Rillettes). Tato delikatesa je vyráběna metodou noční úpravy při nízkých teplotách - konfitováním v sádle a to nejméně 12hodin. Příprava je ojedinělá na trhu. Ochutnejte vynikající delikatesu. Pro výrobu této delikatesy zpracovávám pouze bůček a plec.

Trhané Boženky je možné podávat i v teplé úpravě, nebo je použít jako základ pro vaše recepty. Vepřová je výborná orestovaná a v bagetce.

Trhané vepřové je bez konzervantů a lepku a jsou vyráběny z masa z českého chovu. Navíc je speciálně steriluji, proto není nutné je skladovat v chladu do jejich otevření.

Dostupnost Skladem
Cena 95,65 Kč bez DPH
110 Kč / ks    
Kód produktu 2109
Kategorie Paštiky
 

Složení: 

Min. 70% vepřového masa: plec a bok.
Vepřové sádlo pro lepší roztíratelnost (mléko), tymián, šalvěj, sůl do 2% a pepř.

 

Vyrobeno bez konzervantů a lepku. Jsou speciálně sterilizováno, proto není nutné je skladovat v chladu do jejich otevření.