Trio trhaných mas a terina

Neohodnoceno
 
 

Trhané vepřové maso (nebo také Rillettes). Tato delikatesa je vyráběna metodou noční úpravy při nízkých teplotách - konfitováním v sádle a to nejméně 12hodin.  Ochutnejte vynikající delikatesu. Pro výrobu této delikatesy se zpracovává pouze plecko.

Trhané maso je možné podávat i v teplé úpravě, nebo je použít jako základ pro vaše recepty. Vepřová je výborná orestovaná a v bagetce.

Trhané masa jsou bez konzervantů a lepku a jsou vyráběny z masa z českého chovu. Jsou sterilizována, proto není nutné je skladovat v chladu do jejich otevření.

Po otevření uchovejte výrobek v lednici a spotřebujte do 48 hodin.

Dostupnost Skladem
Cena 503,48 Kč bez DPH
579 Kč / ks    
Kód produktu 2157
Kategorie Do 650 Kč
 

Trhané vepřové 

Složení výrobku: Min. 70% vepřového masa, vepřové sádlo pro lepší roztíratelnost
tymián, šalvěj
sůl do 2% a pepř

Trhané kachní 

Složení výrobku:

Min. 70% kachního masa: pečlivě obraná kachní stehna, vepřové sádlo, rozmarýn, sůl a pepř

160g

 

Trhané králičí

Králičí maso českého rodinného chovu, vepřové sádlo, sůl 1,5%, pepř, saturejka, estragon

160 g

 

Ducs de Gascogne Vepřová terina „Ľ Originelle“ dle receptury z roku 1953, 65g

Složení: vepřová krkovička, vepřová játra, vepřové sádlo a kůže, mrkev, cibule, sůl, koření, pepř.
Neobsahuje alergeny.

 

Vyhrazujeme si právo, nahradit případné nedostupné zboží, zbožím stejné jakosti, bez předchozího upozornění zákazníka.

Hmotnost 2 kg